23/06/2017

Fotograf

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Srđan Dimitrijević
Rođen 26.09.1996. godine u Ćupriji, Republika Srbija. Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ završio u Resavici, a Prvu ekonomsku školu u Beogradu. Godinu dana studirao Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, nakon čega prelazi na Visokui hotelijersku školu, odsek za gastronomiju.
Radio je u nekoliko poznatih beogradskih restorana i kafića (Velika Skadarlija, Giardino, Recovery). Kada je u pitanju praksa u oblasti gastronomije, šest meseci proveo je preko škole u Sjedinjenim Američkim Državama.

Spreman na učenje i upoznavanje sa mladim ljudima i razmenom iskustava, često prisustvuje različitim radionicama i kursevima. Posebno se zalaže za zaštitu životinja.

Fotografijom se bavi amaterski i slobodno vreme koristi da unapredi svoj hobi, a takođe se bavi i snimanjem video-klipova.
Veruje da omladina na Balkanu ima potencijala da se poveže i radi zajedno na poboljšanju odnosa i stoga se nada da svojim radom, znanjem, iskustvima, otvorenošću za saradnju i spremnošću za učenje može da pomogne ovom Udruženju mladih.

Srđan Dimitrijević
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This