23/06/2017

Istraživacki tim

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nebojša Janković

Rodjen 19.02.1996. u Novom Sadu. Srednju turističku školu završio u rodnom mestu Žablju. Student Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.  Dobitnik prve nagrade konkursa Saveza Slepih Srbije za najbolju kratku priču u Srbiji.Član pobedničkog tima kviza “Koliko se poznajemo” RTV-a i APV-a. Urednik i autor školskih novina. Zauzeo sedmo mesto na džavnom takmičenju svih turističkih škola Srbije. Pohadjao kurs engleskog jezika. Dobitnik prve nagrade konkursa Saveza Slepih Srbije za najbolju kratku priču u Srbiji. Dobitnih prve nagrade za najtužniju ljubavnu pesmu Mrkonjić grada i mnogih drugih konkursa Saveza Svih Kreativnih. Njegove pesme zastupljene su u nekoliko zbornika, časopisu “Književne vertikale”, književnom časopisu i na nekoliko portala. Dobitnik druge nagrade za najboljeg aforističara Balkana u kategoriji do 60 godina. Izdao elektronsku zbirku aforizama. Treća nagrada za poeziju u kategoriji srednjoškolaca na Trećem medjunarodnom festivalu poezije i kratke priče “ Mihajlo Kovač“ ,u organizaciji Scene Svih Kreativnih. Nagrada za najtužniju ljubavnu pesmu na osmom javnom konkursu Ljubavne pjesme nad pjesmama. Treća nagrada za poeziju na Četvrtom medjunarodnom festivalu poezije i kratke priče „Vojislav Despotov“ u organizaciji Scene Svih Kreativnih. Treća nagrada za kratku priču na Šestom medjunarodnom festivalu poezije i kratke priče “ Mihal Babinka“ u organizaciji Scene Svih Kreativnih. Godinu dana pisao za “Portal Mladi”. Objavljivao za časopis “Avlija”. Alumnista Omladinskog Odbora Za Obrazovanje. Učesnik političkog projekta “Simulacija skupštine” Omladinskog Odbora Za Obrazovanje pod pokroviteljstvom Evropske Unije i sa podrškom i prisustvom ambasadora Sjedinjenih Američkih Država. Učesnik projekta Krovne Organizacije Mladih Srbije i istovremeno predstavnik opštine Žabalj. Predstavnik opštine Žabalj na Sajmu turizma 2016. godine. Učesnik projekta Udruženja novinara Srbije na saradnji mladih Srbije i Hrvatske. Glumac na nekoliko humanitarnih predstava. Učesnik projekta i predavanja za afirmaciju i multikulturalnost AP Vojvodine u skupštini Vojvodine sa glumcima “Državnog posla” kao specijalnim gostima.

Nebojša Janković
Filip Jordanovski

Filip Jordanovski 
Rođen u Beogradu 28. januara 1998. godine. Završio srednju mašinsku školu “Radoje Dakić” u Beogradu, smer tehničar mehatronike. Tokom školovanja bio je predsednik Učeničkog parlamenta. Učestvovao na  takmicenjima iz matematike, informatike, engleskog jezika. Trenutno studira na Rudarsko-geološkom fakultetu odsek inženjerstvo nafte i gasa, prva je godina gde je i u savezu studenata istoimenog fakulteta. Išao je na kongres studenata tehnike koji je bio održan na Zlatiboru, tema je bila zaštita životne sredine i održivi razvoj. Rad na računaru (word, excel, autoCad, solid edge). Govori englesk jezik.

 

Marija Stefanović

učenica Filološke gimnazije u Beogradu. Jedna je od najmlađih članova Istraživačkog tima udruženja “Balkanac” tečno govori engleski i francuski jezik. Trenutno volonter u organizaciji YFU koja se bavi razmenom đaka širom sveta. Kao član parlamenta Filološke gimnazije učestvovala je u organizaciji mnogih projekata kao što su ,,Liga gimnazija”, “Vašar jezika” i veliki broj humanitarnih akcija za decu u sirotištima.

Petar Vitković

učenik Filološke gimnazije u Beogradu. Govori engleski i ruski jezik. Zahvaljujući Učeničkom parlamentu Filološke gimnazije, učestvovao je u mnogim projektima organizovanih od strane istog. Poseban fokus njegovog rada su humanitarne akcije. Na ovaj način ušao je u svet omladinskog aktivizma. Osim Balkanca, u čijem radu je redovno uključen, duže vreme volontira u organizaciji YFU (Youth For Understanding) koja se bavi razmenom učenika širom sveta, član je Evropskog Parlamenta Mladih (European Youth Parliament), bio je volonter na Beogradskom internacionalnom modelu Ujedinjenih nacija, koordinator volontera na takmičenju u odbojci “Liga gimnazija”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This