23/06/2017

Osnivač i predsednik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Nemanja Cvetković foto

Nemanja Cvetković

Rođen 11.01.1995. u Jagodini, Republici Srbiji. Nakon završene osnovne škole sa odličnim uspehom, upisuje Železničko-tehničku školu u Beogradu, smer tehničar vuče. Posle završetka srednje škole provodi godinu dana u Francuskoj, godinu dana studira Međunarodnu ekonomiju, a onda prelazi na Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF) na odseku za primenjeni i operativni menadžment. Osnivač I pokretač ideje o regionalnoj mreži “Balkanac”, a ujedno je I izabrani predsednik “Balkanca”.

Radio je u Adria Media Grupi na poziciji manager, organizovao mnoge događeje u Srbiji I inostranstvu. Piše analitičke autorske tekstove za nekoliko elektronskih medija. Učestvovao u brojnim projektima i konferencijama iz oblasti ekonomije, međunarodne politike I balkanske saradnje . Posebne oblasti interesovanja i proučavanja su savremeni balkanski odnosi, međunarodna politika, diplomatija i organizacija ekonomije I privrede u visoko razvijenim zemljama.

Pokrenuo je ideju o zajedničkom povezivanju mladih ljudi sa prostora Balkana zato što smatram da je to prvi preduslov za bolju budućnost svih nas.

Nemanja Cvetković predstavlja i zastupa “Balkanac” (SRB) I Regionalnu mrežu, a u skladu sa zakonom i Statutom Balkanca, učestvuje u radu Skupštine i Upravnog odbora “Balkanca”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This