23/06/2017

Podpresednik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Isidora

Isidora Gligorić
Rođena 24. 04. 1998. godine u Beogradu, Republika Srbija. Završila je Osnovnu školu „Dositej Obradović“ i nosilac je Vukove diplome za posebno isticanje u učenju. U Filološkoj gimnaziji u Beogradu pohađala je smer za kineski jezik i kulturu. Od 2017. student je Fakulteta za diplomatiju i bezbednost.
Govori engleski, španski i kineski jezik.
Tokom srednje škole, posebno se istakla u radu sa Učeničkim parlamentom svoje škole gde je bila na poziciji PR menadžera, a kao maturant bila je Predsednik ovog školskog organa. Organizovala je nekoliko uspešnih humanitarnih događaja, niz radionica i pristupila kreativnom radu sa učenicima. Sa svojim odeljenjem učestvovala je na Sportskom bazaru za Osnovnu školu „Radivoj Popović“ iz Zemuna za gluvu i gluvonemu decu koji je organizovao Jovan Simić.
U periodu od januara do maja 2016. bila je jedan od učesnika pilot-projekta BEUM organizacije i Fakulteta za diplomatiju i bezbednost „Mala škola diplomatije“, a u februaru 2017. bila je polaznik „Zimskih kreativnih radionica“ na MEF-u. Pored ovih sertifikovanih radionica, redovan je posetilac kulturnih dešavanja u gradu, predavanja iz oblasti međunarodne politike, obrazovanja, umetnosti i ekologije.
Udruženju mladih „Balkanac“ priključila se u junu 2016., a nekoliko meseci kasnije postaje potpredsednik ove regionalne mreže.

Isidora Gligorić predstavlja zamenika predsednika Udruženja mladih „Balkanac“ (Srbija) i zastupa Udruženje u njegovom odsustvu u skladu sa Statutom Udruženja i Zakonom o udruženjima (Republika Srbija) u radu Skupštine i Upravnog odbora.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This